Opslagstavlen

Kære elever, forældre og personale

I dagens nyheder kan man læse og høre om, hvor meget eleverne keder sig i skolen.
    På landsplan keder 31% af eleverne sig, på Vestre Skole er det kun 19% (hvilket vi selvfølgelig arbejder på at ændre og siden skoleåret 15/16 er vi faldet fra 25 til de 19%).

Man kan også læse at skolerne ikke skaber lyst til at lære. På landsplan er det 16,4% af eleverne der giver udtryk for dette, mens det på Vestre Skole kun er 10%.

Fra DR´s hjemmeside hvor Vestre Skole placeres som den mindst kedelige skole i Svendborg, kan man læse følgende:

Vestre Skole - Hvor ofte synes eleverne, at undervisningen er kedelig?

19% af eleverne på Vestre Skole sagde, at undervisningen tit eller meget tit var kedelig i trivselsmålingen for skoleåret 2017/2018
    Året inden svarede 23% af eleverne, at undervisningen tit var kedelig.
    Til sammenligning oplever 31% af eleverne i hele landet tit kedelig undervisning, mens tallet for Svendborg Kommune er 29%

Se resultaterne fra hele landet her:
    www.dr.dk/nyheder/regionale/syd/se-det-kedelige-kort-her-gaber-eleverne-sig-igennem-timerne

Fra den nationale trivselsmåling er der følgende tal fra Vestre Skole
    Social trivsel 97 % steget fra 92% over de sidste 3 år.
    Faglig trivsel 93% steget fra 90% over de sidste 3 år.
    Ro og orden 94% steget fra 84% over de sidste 3 år.

God weekend

Skolens ledelse